Collageen Draadlift

Steeds meer onderzoek wijst uit dat mensen, net als jij, op zoek zijn naar natuurlijke anti-aging oplossingen, weg van traditionele Botox- en fillerbehandelingen. De Collageen draadlift zonder naalden is een revolutionair alternatief dat echt het verschil maakt.Wat houdt de Collageen Draadlift precies in?

De Collageen draadlift, oorspronkelijk uit Istanbul, is een geavanceerde dermaceutische behandeling die zonder downtime (hersteltijd) volume aan het gezicht geeft. Deze pijnloze behandeling vereist geen injecties. Een speciale tang en serum worden gebruikt om collageendraden in de rimpels aan te brengen. Door de opname van collageen worden de rimpels tot in de diepere huidlagen aangepakt, wat resulteert in een strakkere en stevigere huid met verbeterde elasticiteit en huid barrière.

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

Vanaf de leeftijd van 20 à 25 jaar begint je elastine-, hyaluron- en collageensynthese onder invloed van genetica en externe factoren met ongeveer 1% per jaar af te nemen. Rond de menopauze versnelt dit proces, waarbij collageen in de eerste 5 jaar na de overgang zelfs met wel 30% kan afnemen.

Hoe werkt de Collageen Draadlift?

De Collageen draadlift stimuleert de collageenproductie in de huid, waardoor deze steviger, strakker en voller wordt. Samen met een vloeistof op basis van stamcellen wordt de collageen draadlift volledig geabsorbeerd tot in de diepere huidlagen.  Na jaren van onderzoek is er een doorbraak bereikt door nanotechnologie te gebruiken om collageenmoleculen zonder naalden in de diepere huidlagen te krijgen. Deze behandelmethode verbetert je eigen collageennetwerk ( huidmatras ) en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor je huid weer veerkrachtig wordt. Niet alleen wordt de huidbarrière versterkt, maar ook het biologisch verouderingsproces wordt vertraagd !

Hierdoor worden rimpels en fijne lijntjes verminderd, en de huid wordt zichtbaar strakker.

Voor nog betere resultaten kan de behandeling worden gecombineerd met microneedling en/of radiofrequentie, waardoor de doorlaatbaarheid wordt vergroot en het effect wordt versterkt.

Voor welke gebieden is deze behandeling gepast?

De Collageen draadlift kan worden toegepast op verschillende gebieden, waaronder voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes, boven- en onderoogleden, neuslippenplooi, rimpels op de wangen en bovenlip, evenals op de nek en decolleté.

Belangrijke opmerkingen en na zorg

Voor de behandeling zijn er enkele contra-indicaties, en nazorg is essentieel om het beste resultaat te behouden. Er wordt aanbevolen om de eerste 24 uur na de behandeling je gezicht niet aan te raken en bepaalde activiteiten zoals sauna, zwemmen, zon, sporten en het aanbrengen van make-up te vermijden. Na 24 uur kun je je normale huidroutine hervatten, inclusief het gebruik van een SPF-product en eventueel onze inwendige collageensupplement ( Lipoïd Capillair : een 3 in 1 voedingssupplement voor haar, huid & nagels, U kan deze terug vinden op de webshop ).

De Collageen draadlift biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Een revolutionaire anti-aging behandeling en natuurlijk alternatief voor Botox en fillers.
 • Behoud van natuurlijke gelaatsuitdrukkingen.
 • Vervaging of verdwijnen van rimpels en fijne lijntjes.
 • Zichtbare vermindering van poriën.
 • Direct zichtbare resultaten.
 • Vertraging van het verouderingsproces.
 • Versterking van de collageensynthese en huidbarrière.
 • Verbetering van de elasticiteit en dichtheid van de huid.
 • Toename van het huidvolume.
 • Minimale downtime met slechts lichte roodheid na de behandeling.
 • Geschikt voor alle huidtypes, inclusief mannen.
 • Een jeugdige uitstraling wordt hersteld.

Resultaten

Het aantal behandelingen hangt af van je huidconditie, levensstijl en wensen. Een kuurbehandeling van 3 à 4 behandelingen wordt aanbevolen, waarbij de eerste 3 behandelingen om de 10-14 dagen worden uitgevoerd en de laatste behandeling van de kuur na 12 weken plaatsvindt. Daarna herhaal je 1 behandeling om de 3 maanden voor optimaal resultaat.

Om het resultaat te versterken, combineer ik de collageen draadlift met een radiofrequentie en/of microneedling behandeling.

Gemiddeld geniet je 6 à 8 maanden van het resultaat van je collageen draadlift kuur, afhankelijk van verschillende factoren zoals hormonen, blootstelling aan de zon, stress, roken en leefstijl.