PMU Academie

Laat je carrière als PMU specialist hier van start gaan!

Welkom bij L'Excellence academie waar jouw toekomst als PMU expert begint te bloeien! Ontdek ons uitgebreide en zorgvuldig ontwikkelde technieken van zowel Powderbrows als Lippigmentatie die garant staan voor langdurige kwaliteit en succes.

Bij ons draait alles om maatwerk en daarom bieden we jou de vrijheid om de perfecte training te kiezen die bij jouw behoeften past. Wil je leren en groeien in een stimulerende groepsdynamiek? Kies dan voor onze boeiende groepstrainingen! Liever een persoonlijke benadering die aansluit op jouw tempo en vaardigheden? Dan zijn onze exclusieve privétrainingen precies wat je zoekt!

Wacht niet langer! Grijp deze unieke kans om jouw expertise te ontwikkelen en je dromen waar te maken. Klaar om te schitteren als specialist? Begin jouw reis naar succes bij ons!
  • Meet & Connect

    Onze klassikale cursussen voor permanente make-up zijn een ware belevenis, waar je samen met andere enthousiaste cursisten leert en evolueert. Als je een beginner bent, hebben we een basis training om je een stevige basis te geven voor je specialisatie-avontuur.

  • Privé Training PMU

    Voor de ervaren specialisten onder ons bieden we een uitzonderlijke 1-op-1 privétraining. Hier krijg je de volledige aandacht van onze deskundige trainer, die jou zal helpen om je vaardigheden te verfijnen en je expertise naar het volgende niveau te tillen.

  • Inclusief Starterkit

    Voor starters hebben wij een unieke starterskit van Dmtbeauty. Deze kit omvat alle nodige producten om je carrière als specialiste te starten. Pincet, pigmenten, gebruiksgoederen en disposable goederen. Lees meer: https://dmtbeauty.com

1 van 3

permanente make-up

Powderbrows Basis

Onze permanente make-up academie bestaat uit twee technieken: Powderbrows en Lippigmentatie. Lees hier meer over de Powderbrows techniek voor PMU.

Prijs €1950
2 – daagse opleiding

Binnenkort beschikbaar

Permanente Make-up

Lippigmentatie

Wij geven ook permanente make-up training voor de Lippigmentatie techniek. Lees meer over de Lippigmentatie PMU training.

Binnenkort beschikbaar