Derma Peel Pro

De dermapeel behandeling is een professionele intensieve peeling behandeling die onmiddellijk werkt op de imperfecties van de huid. Werkt tegen expressielijntjes, rimpels, (acne)littekentjes, pigmentvlekjes en is huidverhelderend.

Tijdens de Derma Peel Pro behandelingen maken we gebruik van verschillende peeling technieken in een behandeling. De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het celvernieuwingsproces, het reinigen, het zuiveren, het verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft.

Derma peel is een veilige en pijnloze methode die voor elk huidtype geschikt is met direct zichtbaar resultaat. De peeling irriteert niet en is zeer geschikt om de huid te vernieuwen. Er is geen herstel nodig, dit in tegenstelling tot vele andere peelingen.

Wat kan je verwachten na de behandeling?

Na de Derma Peel PRO behandeling voelt en ziet de huid er zacht en egaal uit. De dode huidcellen zijn verwijderd en er ontstaat direct een zichtbaar frisse en heldere teint die de huid een jeugdige en vitale uitstraling geeft. De vochtbalans, de natuurlijke huidbarriere en de pH-waarde zijn hersteld. Ook zal de huid meer profijt hebben van de dagelijkse verzorging.

Wanneer kan je een Dermapeel pro peeling laten toepassen?

  • De zeer verhoornde huid
  • Vette huid met grove poriën
  • Huid met onzuiverheden
  • Huid met acne littekens
  • Preventief tegen huidveroudering
  • Huid met tekenen van veroudering (fijne lijntjes),
  • Huid met pigmentvlekken
  • Voor iedere huid die een oppepper kan gebruiken

Hydrafacial & LEDTherapie wordt bij deze behandeling gebruikt

Investeer in jouw huid en zie hoe jouw schoonheid opbloeit met onze Derma Peel-behandeling. Boek nu jouw afspraak en ervaar de kracht van vernieuwde huid en een hernieuwd zelfvertrouwen. Jouw huid verdient het beste, en wij staan klaar om jouw stralende huidreis te begeleiden.