Definitieve Ontharing

WIJ GEBRUIKEN DE MEEST RECENTE TECHNOLOGIE OP VLAK VAN LASERONTHARING

HET GEBEURT EFFICIËNT, VEILIG EN BIJNA COMPLEET PIJNLOOS

Deze nieuwe methode geeft meer comfort bij de behandeling.

Wat is permanente ontharing?

Definitieve ontharing is een behandeling die ongewenst haar permanent verwijdert. Het gebruikt een gepulseerd licht dat inwerkt op de melanine in het haar door het geleidelijk te verhitten, wat de haarfollikel beschadigt en hergroei voorkomt. Bij L’Excellence wordt de E-light technologie toegepast in combinatie van radiofrequentie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de behandeling minder pijnlijk is en is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Waarom L’Excellence kiezen voor uw permanente ontharing?

Bij L’Excellence maken we gebruik van de meest geavanceerde technologie om optimale resultaten en een aangename behandelervaring te garanderen. Onze gekwalificeerde professionals zijn opgeleid om de behandelingen af te stemmen op uw huid- en haartype, en om een persoonlijke follow-up te bieden om de resultaten te optimaliseren.

Verloop van een permanente ontharingssessie bij L’Excellence

Elke permanente ontharingssessie bij L’Excellence begint met een persoonlijk consult om uw behoeften en uw huid- en haartype te beoordelen. De gekwalificeerde professional gaat vervolgens over tot de behandeling.

U kunt uw normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten.

Verwachte resultaten van permanente ontharing

De resultaten van permanente ontharing zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie. Er zijn meerdere sessies nodig voor een optimaal resultaat. Het haar wordt geleidelijk verwijderd tot het helemaal weg is.

Kies voor het gemak en de langdurige resultaten van onze Laser Ontharing behandeling. Boek nu jouw afspraak en geniet van een zijdezachte, haarvrije huid waar je trots op kunt zijn. Laat ons jouw partner zijn op weg naar een moeiteloze en zelfverzekerde schoonheid!