Microneedling

Ervaar de ultieme huidtransformatie met onze innovatieve Microneedling-technologie!

We zijn toegewijd aan het bieden van de beste huidverzorgingsoplossingen, en daarom presenteren we met trots onze Microneedling-behandeling. Voor slechts €95 geniet je van een verjongende sessie van 75 minuten, ontworpen om jouw huid te revitaliseren en te transformeren.Wat is Microneedling?

Microneedling is een geavanceerde behandeling die gebruik maakt van fijne naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid gestimuleerd, waarbij collageen en elastine worden aangemaakt. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid met verminderde fijne lijntjes, rimpels en littekens.

Waarom kiezen voor onze Microneedling-behandeling?

Onze Microneedling-behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren en getrainde huidspecialiste, die de behandeling afstemt op jouw unieke huidbehoeften. Met behulp van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige serums, zorgen we ervoor dat de behandeling comfortabel en effectief is, zonder lange hersteltijd.Wat mag je verwachten?

Tijdens de behandeling kun je een lichte prikkeling en warmte ervaren, wat aangeeft dat het proces van huidverjonging in gang wordt gezet. Na de sessie kan je huid enige roodheid vertonen, maar dit zal snel vervagen en plaatsmaken voor een stralende teint. Naarmate je meerdere sessies ondergaat, zul je merken dat jouw huidtextuur verbetert en je een jeugdige glans terugkrijgt.

Speciale aanbieding - Kuur van 4 sessies:Om jouw huidverjonging optimaal te ondersteunen, bieden we een speciale kuur van 4 Microneedling-sessies aan. Bij aanschaf van deze kuur ontvang je tevens een gratis 15ml Crème Comfort, een luxueuze hydraterende crème om jouw huid na elke sessie te voeden.

Hydrafacial en LEDTHERAPIE wordt bij deze behandeling gebruikt