Oxygeneo & Tripollar

Verjong jouw huid van binnenuit met onze doeltreffende OxyGeneo en Tripollar behandeling!

Bij L'Excellence zijn we trots om onze innovatieve OxyGeneo en Tripollar behandeling aan te bieden. Voor slechts €120 geniet je van een verjongende sessie van 75 minuten, die jouw huid zal transformeren en verlevendigen.

Wat is de OxyGeneo en Tripollar behandeling?

Deze combinatie van geavanceerde technologieën, OxyGeneo en Radiofrequentie, zorgt voor een diepgaande huidverjonging. De OxyGeneo-technologie exfolieert, zuurstofeert en voedt de huid, terwijl de Radiofrequentie de collageenproductie stimuleert en de huid verstevigt. Het resultaat is een stralende teint, vermindering van rimpels en een jeugdige uitstraling.

Waarom kiezen voor onze OxyGeneo en Tripollar behandeling?

Onze ervaren huidspecialisten zijn toegewijd aan het leveren van de beste resultaten voor jouw huid. Met behulp van geavanceerde apparatuur en op maat gemaakte behandelplannen, zorgen we ervoor dat de behandeling effectief en comfortabel is, met minimale downtime.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de behandeling zul je een aangename warmte en een lichte tinteling ervaren, wat aangeeft dat de Radiofrequentie zijn werk doet. Na de sessie zal je huid onmiddellijk een boost van hydratatie en verjonging ervaren. Na meerdere sessies zul je merken dat jouw huid steviger, gladder en stralender wordt.

Optimale resultaten met onze behandelkuren: Voor maximale voordelen raden we aan om te kiezen voor een kuur van 6 of 8 sessies. Hierdoor kan jouw huid blijvend worden verbeterd en verjongd, waardoor je langdurig kunt genieten van een stralende teint.