Tanden Bleken

Laat jouw glimlach schitteren met onze ultieme tandenbleek ervaring!

Bij L'Excellence geloven we dat jouw glimlach je mooiste accessoire is. Daarom zijn we verheugd om onze tandenbleekbehandeling aan te bieden, zodat jij kunt genieten van een zelfverzekerde en stralende glimlach.Wat is de tandenbleekbehandeling?

Deze behandeling is een veilige en effectieve methode om jouw tanden meerdere tinten witter te maken. 

2x25 minuten: Met deze behandeling krijgen jouw tanden in slechts 50 minuten een opmerkelijke opfrisbeurt. Laat verkleuringen en vlekken achter je en geniet van een stralende glimlach.

3x25 minuten: Wens je een intensievere verandering? Met deze behandeling worden jouw tanden witter dan ooit tevoren.

Waarom je tanden laten bleken?

Onze tandenbleekbehandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren specialiste die zorgt voor jouw comfort en veiligheid. We maken gebruik van geavanceerde en goedgekeurde methoden om jouw tanden op een milde en effectieve manier te bleken, zonder schadelijke bijwerkingen.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de behandeling kun je genieten door naar je favoriete NETFLIX- serie of film te kijken op onze schermen. De specialiste zal de juiste technieken toepassen om jouw tanden witter te maken en een stralend resultaat te bereiken. Na de behandeling zul je versteld staan van het verschil en jouw vernieuwde glimlach met trots willen tonen.

Investeer in jouw zelfvertrouwen en stralende glimlach. Boek nu jouw afspraak en ervaar de kracht van een perfecte glimlach die indruk zal maken op iedereen om je heen. Jouw stralende glimlach wacht op je!