BROWS,LIPS, BODY & MORE

Wij brengen samen met jou
de beste versie van jezelf naar boven!

WELKOM BIJ L’EXCELLENCE! WAAR JOUW SCHOONHEID PRIORITEITKRIJGT!

Mijn naam is Leyla Hoogendijk, eigenares van L’Excellence & L’Excellence FIT. Sinds jongs af aan heb ik een passie voor de beautywereld, daarom heb ik ervoor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken. Afgestudeerd als schoonheidsspecialiste sinds 2009 en dankzij de jarenlange ervaring bieden we bij L’Excellence een uitgebreid scala aan behandelingen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren en waar resultaat op de eerste plaats komt.

De afgelopen jaren heb ik wereldwijd meerdere trainingen gevolgd om zo de beste kwaliteit aan te bieden en up to date te blijven van de nieuwe trends. Zo ben ik mij gaan uitbreiden en specialiseren in de wereld van wenkbrauwen en lippen. L’Excellence wordt vandaag gezien als de nummer 1 in Powder Brows & LipBlush en behandeld meer dan 2000 dames per jaar !

Bekijk behandelingen

Zijn jullie klaar voor een transformatie?

Dankzij de jarenlange ervaring die ik heb opgebouwd ben ik vandaag Master in het zetten van de nieuwste techniek Powderbrows & Lipblush. Verkozen tot één van de Trainers van DMT BEAUTY ben ik gestart met opleidingen om mijn passie en kennis met jullie te delen. Hierbij werk ik uitsluitend met DMT BEAUTY voor de hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur om de beste resultaten te behalen.

Dit is niet alles!

Bij L’Excellence kan je ook terecht voor effectieve afslankoplossingen. Hierbij ontwikkelde ik een zeer effectief gezondheids- en afslankingsprogramma namelijk L’EXCELLENCE FIT. Ik kan je helpen om op een gezonde en succesvolle manier af te slanken in slechts 5 weken tijd zonder het gekende jojo-effect ! Dankzij deze methode ben ikzelf -20kg afgevallen in slechts 10 weken tijd. Neem zeker een kijkje in het rubriek L’Excellence FIT !

Ga naar Shop