“L’EXCELLENCE FIT IS JOUW EERSTE STAP NAAR EEN SLANKERE, GEZONDERE EN ENERGIEKERE VERSIE VAN JEZELF”

Vetverlies, geen spierverlies

Door middel van het dieet en met behulp van onze kuur worden alleen de reserve-vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen.Tijdens het L'Excellence FIT - programma zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.

Dankzij de l’excellence fit ampul haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssupplement met multivitaminen/mineralen is wel aanbevolen. Daarom vind je in het ons pakket ook het supplement Excellence-Fit, dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

Shop nu onze favoriete afslank thee

Ontdek hier

Waaruit bestaat het L'Excellence FIT programma?

Fase 1: DETOX FASE

Deze fase duurt 36 dagen (met telkens nog 3 afbouwdagen) en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten, vetkwabben over heel je lichaam en visceraal buikvet.

De DETOX fase bestaat uit een vet– en koolhydraatarme voeding met gezonde en lekkere recepten.

Fase 2: STABILISATIE FASE

De Stabilisatie fase is de belangrijkste fase om het gekende jojo-effect te vermijden en duurt 21 dagen waarin het voedingspatroon langzaam wordt aangevuld, waardoor je gewicht stabiliseert en vaak zelfs nog wat afneemt.

Fase 3: COMFORT FASE

In de comfort fase krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon, je past toe wat je in periode 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken.

Uiteraard mag er nog is gezondigd worden. Hierbij leren we je de 80/20 regel.

Fase 4: CONTROL FASE

Heb je je streefgewicht bereikt? Dan wil je dat behouden en niet terugvallen in ongezonde patronen. Gewichtsbehoud en gedragsverandering staan dan ook centraal in de control-fase. De deskundige ondersteunt je bij het behouden van je nieuwe eet- en leefpatroon, zodat je je ideale gewicht zonder moeite vasthoudt. Zo wordt gezond leven voor jou een gewoonte.

Proactieve ondersteuning door een deskundige therapeut/coach/consulent

L’Excellence FIT is een gezondheidsconcept, waarbij je gedurende het hele
traject proactief ondersteund wordt, om ervoor te zorgen dat je precies weet
wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. Tijdens het traject krijg 6
consultaties die jou gaat helpen om je droomgewicht te bereiken !

Natuurlijk, veilig en gezond

Ons programma werkt effectief en is volkomen veilig. De kuur bevat enkel natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. De kuur draagt niet alleen bij tot effectief afslanken, maar stelt als doel gezond afslanken waarbij de darmen en lever ontgift worden !

Dit is geen dieet dat leidt tot gewichtstoename, slapper worden of eetstoornissen.
Het programma helpt je om een gezondere levensstijl te bereiken en je algehele welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.
In tegenstelling tot veel diëten, die vaak tot frustraties, obsessies met eten en schuldgevoelens leiden, is L'Excellence Fit een goed onderbouwd dieet dat een positieve impact heeft op je algehele gezondheid.